Saturday, January 1, 2011

~Bloglist istimewa untuk Blogger Baru~

hah??..kan fiz dah cakap tadi petang yang fiz akan BW dan follow semula kan??
sedang jalan2 sambil makan buah epel...rupa2 nya kena tag..!!
fiz kena buat juga....
sebab dah kena tag kan??
lagipun memang fiz blogger baru sperti yang dicanang kat tajuk tu..kih3...
terasa terhatu sangat..
terima kasih cek wani wonek !!

baiklah tanpa membuang masa..
baca syarat2 nya di sini..
mudah je...
kata nak berjya kan??
tapi syarat yang UTAMA follower mesti bawah 300...
fiz punya masih layak lagi..kih3..

nak tau syarat lanjut??..tekan sini

fiz tag :

http://futbolcrazie.blogspot.com/

http://sarahabadan.blogspot.com/

http://era070789.blogspot.com/




Hafiz: maaf lambat sikit cek wani wonek..hehehehehehe

~VJ Indonesia Mirip Dengan Khairul Fahmi Che Mat(Keeper Malaysia)~

Assalamualaikum ,, Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia..!!!
pada entri 1 Januari 2011 ni fiz nak cerita tentang bola lagi..
walaupun ianya berlaku pada tahun lepas tapi masih di ingatan kan??kih3..
dah2 jangan melengahkan masa...
mesti berdebar2 kan??
fiz mempersembahkan..taraaaaaaaaaaaa...






amacam??sama kan??kan??
kalau nak tau lebih2 tentang muka mamat indonesia tu boleh laa cari di makcek google ye??..kih3



fiz cerita sikit je tentnag mamat ni ea??
Daniel ni terkenal dengan sebagai pengacara Indonesian Idol dan bekas pak we nye Agnes Monica.....
lain cari di makcek google...kih3..
sekarang ni dia dijadikan bahan senda dan ejekan rakyat Indonesia sebab muka dia yang sama tu....

dalam tweeter Daniel dia ada cakap :

"Hati-hati kiper malay,,tahun depan saya yang akan maju....KIPER ALAY..!!*sorotan mata sipit tajam"








Hafiz: jangan tersalah laser nanti sudah ea??..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...