Wednesday, December 21, 2011

Jangan Follow Blogger Penipu Ini...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni selesai satu masalah...
satu test untuk modern issue dah selesai...
perah kepala untuk kutuk editorial page pulak..kah3...

hari ni aku nak cakap sikit...
sebenarnya dah lama nak habaq mai kat hampa semua...
nampak tak aku cakap utara??..kah3..
nak ckap jawa tak pandai..harap je keturunan jawa...

sejak dua menjak ni..
ada beberapa blogger yang semakin gila akan follower...
gila talak pon ada..kah3..
semakin teruk blogger sekarang ni...
kau kalau nak follower banyakjadi artis je..
sekelip mata je dah penuh kau punya follower...

kalau dah terdesak sangat nak cari follower tu tak perlu nak menipu blogger lain...
fikir dosa sikit...
suka korang ea buat dosa...nak kena tarik ke telinga tu hah??? *sambil sinsing lengan maju...macam Wan Maimunah berlakon mak tiri..kah3*

kenapa aku cakap macam tu...
korang pergi ke setiap blog orang lain korang akan cakap "saya dah follow blog anda" atau sepupu sepapat dengannya...
tapi realiti nya korang tak add...
bapak keji wey hidup kau????..*korang gentar tak???...kah3*
kita pantang bila dengar orang dah add kita pon add dia balik...

korang sepatutnya tengok dulu dekat follower korang...betul ke tidak..
jangan main suka suki citanya add diaorang balik...
pantang datuk nenek moyang sedara sebelah ayah dan mak kalau orang tipu ni..

cuba laa cari follower yang halal...
jangan menipu ye???
eh..macam tazkirah pulak blog aku ni..kah3

7 comments:

  1. msih ada lg ek blogger yg gila follower ni? aku dgr blogspot bkl mansuhkn follow button dan blogger leh communicate di google plus.. :)

    ReplyDelete
  2. hg btuii la...
    thumbs up for u ..
    ada follower pn klu dok x ambik taw sal entry kte wat pe.. opsssss.. k bye.

    ReplyDelete
  3. @Saiazuanmacam tu ke??
    wah..!..
    macam tak best je??

    ReplyDelete
  4. HAHA, memang pun, lahabauuuu betoll!

    ReplyDelete
  5. haha,, bagus,, bagus..
    hang jangat buat pula,, ambil berat post orang lain juga,, :D

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...