Sunday, December 11, 2011

Cucu Mendoakan Datuknya Mati...!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
dan selamat petang dunia...
dan salam kebosanan 1 Malaysia..kah3

aku tahu mesti ramai yang bosan kan hari ni??
aku pon diantara mangsa yang teripilih..kah3
hari ni update blog awal sikit..
kononnya malam ni nak study ekonomi sekejap..
macam tak percaya kan??

kalau mak aku tahu...dia pon ketawa guling2...kah3
tapi kadang2 kita kena cuba untuk berubah walaupun ianya agak mustahil..
buat slow2 =)

eh..bukan tu yang aku nak update...
sebenarnya nak update lama tapi hari ni baru dapat ilham..hu3
ni adalah gambar2 dari status seorang minah yang tak tahan dengan perangai Datuk dia yang dah uzur...
cekitdot...


kau dah baca??
kejam kan??
tapi kalau dah tak suka sangat tak perlu laa kau nak heboh satu dunia..
nak kitaorang tolong doakan sekali ke datuk kau mati??..dodol nya laa budak seorang ni..

pendam sorang2 sudah..
kalau dah tak boleh pendam..
kaku nyanyi lagu Pendam dari Shahri AF tu ha...sempat promote lagi..kah3

tadi pagi pon ada orang print screen status seorang ni cakap famyly dia sial...
amboi2....daring betul...
tak perlu mencarut tentang keluarga di laman sesawang ye adik2??
kami tak nak tahu pon..
dan fikir dulu kesan sebelum bertindak.. =)




2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...