Thursday, December 15, 2011

Ciri Lelaki Pilihan Perempuan...| Lelaki Ini Patut Dapat Anugerah ...!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
semalam tak sempat nak update blog sebab kepenatan keluar dengan Atiqah, Farihah, dan Farihin (Comel)...mula - mula rancang nak tengok wayang je...tup tap keluar pergi karaoke...baru hari tu karok 2 jam...hari ni 2 jam lagi...dah boleh buat konsert aku tahu tak??..aku sanggup jadi penyanyi latar Siti Nurhaliza..kah3...
sampai sekarang aku dah macam Ella sudah...serak2 gedik..kah3 * sambil kibas2 rambut macam Ella..kih3*

jadi hari nak update satu gambar ni...
gambar ni tunjukkan perbualan seorang pakwe dengan makwe..
bapak sweet gila...
kalau aku yang jadi perempuan tu pun nak kahwin terus deng

an dia...
jom cekitdot..


dah baca??
kau faham tak gambar ni speaking London??
kalau tak faham, Google tranlsate je laaa...macam tak biasa pulak..kah3







1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...