Monday, December 26, 2011

Blog Di Puji Admin Online Degree ...!!!

Salam 1 auw....auw...auw
hari ni tak tahu nak update apa..
kadi ada laaa sikit ni nak update..
korang kena baca walaupun tak berapa sudi nak mengeja..kah3


benda ni dah lama aku print screen tau...kah3
tapi korang perasan tak nama aku dalam shoutbox tu salah??kah3
aku pon pelik dengan Online Degree ni..
entri apa yang aku buat sampai bermanfaat untuk budak2 degree ni??
sabar je laa aku..kah3

tapi aku ucapkan terima kasih laa kalau ada yang bermanfaat dalam blog aku ni..kah3
aku pon tak sangka..
terharuu aku di buatnya..kah3

tapi kadang2 aku rasa macam tak betul pon ada..kah3
=)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...