Tuesday, November 29, 2011

Selamat Menetas Faris Fikri ...!!!


ermmmm..
nak mula macam mana ek..
ermmm....
okey..
ermmm...
still tengah fikir...kah3..
ermmmm...
kita straight to the point je laa..kah3
entri ni khas buat my new best fren...
=)
kembang laa hidung kau faris..kah3..

ermmm..
tak tahu nak cakap ape ni...
nak ingat sejarah sikit macam mana boleh jadi new best fren ni..
kalau tak silap aku sebab fafa kot??
atau sebab kau komen status aku dulu ek??...
aku rasa pon kau tak ingat..kah3
tak kisah laa..kah3
tapi still best fren di fb.....tak bersua muka lagi...

tapi baru tahu birthday dia hari ni sebab dia call banyak kali tak angkat..sebab busy sikit...hu3
mula2 ingatkan misscall je..rupanya call betul2..
for the 1st time cakap dengan dia ..kah3
weird kan??..ada aku kisah??..kah3
ada laa dekat 1 jam lebih..
naik kebas telinga ni jugak...
tapi demi kau faris..aku gagahkan jugak..kah3

okey2..
Selamat Keluar Dari Rahim Ibu, Faris Fikri ...!!!
semoga kau terus sihat ..
semoga kau terus dilimpahi dengan kegembiraan..
sebenarnya aku pun tak tahu nak cakap apa..
sebab mengejut tahu hari ni birthday kau..hu3
tapi apa aku harapkan kau sentiasa di bawah lindungan-Nya..
dan persahabatan kita terus kekal..
dan 1 masa nanti kita lepak2 okey??
=)

ni laa dia Faris Fikri !!!


muka ni curi dekat fb dia je..
kah3

=)

1 comment:

  1. Miawwwwww! malulah hakuuuu

    (tetiba terjumpa balik entry tahun lepas kan)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...