Thursday, November 3, 2011

Melantak Versi Hafiz Jauhari : MYL Tandoori House...!!!


Salam 1 auw....auw...auw
hari ni aku ada idea nak update entri...

gigih nak update entri...
demi silent reader sekalian...
sapa silent reader dekat sini kenyit mata kiri dan angkat kening mata kanan..
mesti ramai cuba kan???...kah3

okey...
sebelum ni aku ada buat label sendiri untuk tempat yang aku serang kedai makan..
tapi entah hilang kemana dah...kah3

lantak kau laa..



okey...
kali ni kita pergi serang sarang tebuan dekat Kota Tinggi ..
tempat aku beranak...

cewahh..!

tadi pergi ke MYL Tandoori House..
aku pon tak tahu apa makna MYL tu sebenarnya...maybe Malaysiaku Yang Letup??..atau Makanan Yang Lazat??...lantak laa apa pon..kah3


ni tempat paling best dekat Kota Tinggi
dekat dengan kedai kasut HOOVER...

jadi boleh cuba....


jom cekitdot apa yang aku makan




ni namanya Puri..dah sejuk pon crunchy lagi..



ni pulak Naan..naan biasa je..nak mintak yang keju tak da pulak..

atas sebelah kiri tu daging cincang, sebelah kanan atas tu dal, yang bulat2 macam tuuut tu kacang kuda...apa yang tuut???...kah3...tapi banyak lagi..ada kari ayam,ikan, kurma daging..macam2 lagi laa pilihan nya...rambang mata...yang bagusnya kurang masin...

dah siap semua tu makan dan apa yang jadi???

HAH..!!..inilah...dia..punya laa sedap..
kenyang gilaa...!!!
gilaa pon kenyang...
kau kenyang??
kalau kenyang maknanya gila..kah3
dah melalut ni...

tapi tadi sebelah meja kan..dia panggil pelayan tu Shah Rukh Khan suruh kira..kah3
jauh panggang dari api muka pelayan tu dengan SRK...kah3

selamat melantak...!!!

=)

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...