Sunday, November 13, 2011

Komen, Kutukan, Pujian, Kritikan Anugerah Industri Muzik (AIM18) 2011...!!!

Salam 1 auw...auw...auw...
hangat dan bahang AIM tu masih terasa lagi kan??
semua sekarang dah kecoh pasal Greyson Chance tu..
aku takut peminat dia ramai dari Malaysia je..kah3

tanpa membuang masa jom kita komen mengomen:

1. Pentas AIM sangat terbaik dari musim2 yang lepas...tu tak dapat dinafikan...penataan cahaya jugak mainkan peranan untuk menonjolkan pentas tu..dan menarik perhatian penonton...baru laa terasa macam ANUGERAH...syabas...!

2. Penonton jugak bagi respon yang baik..mentang2 laa rancangan hiburan kan??..semua suka..masing2 bawak sepanduk nak sokong artis masing2..macam ni laa penonton..baru laa meriah PWTC tu..

3. Pengacara AIM 18 kali ni macam agak meleret..ntah apa2 je bebel...jadang tu buat 'inside joke' maksudnya buat lawak sendiri ketawa sendiri...tak ke lain macam tu???..tak apa..boleh di perbaiki lagi..tak laa seteruk pangacara sebuar anugerah sebelum AIM ni..

4. Masa karpet biru tu...aku rasa Diana Danielle tu tak layak lagi jadi pengacara..boleh ke tersalah sebut nama??..betul mungkin sebab dia gemuruh..tapi fiz rasa dia macam tak sedia laa...
lain sikit macam awal tu....kata dia belajar dekat luar negara tapi bila interview Greyson tu..macam baru fikir..sepatutnya siapkan laa skrip awal2.....

5. Masalah yang selalu berlaku...iaitu MIKROFON...dari karpet biru yg mic tak berfungsi masa Mimi O.N.E tu..dah dia kantoi miming...kih3...masa Njawa buat opening...penat si Najwa tu terjerit2 sebab mic tak kuat....ish2...dari dulu masalah ni selalu berlaku dekat AIM...

6. Antara yang aku tak suka jugak adalah pakaian artis....antaranya Najwa...design masa karpet biru dgn persembahan punya baju lebih kurang sama tapi warna lain sikit...kenapa buat baju macam tu...macam mak cik sekali lagi...tolongla upah perunding pakaian sikit...hurmmm...lepas tu pakaian Ning Baizura...macam tak kena dengan dia...tak tahu kenapa...tapi gaya rambut dan baju Shila macam Taylor Swift..prasan tak??..kih3...dan untuk kali pertama seumur aku,,aku tak suka pakaian Yuna..tu laa rasa paling terburuk...hurmmm..

7. Penyampai anugerah pon ada yang tak sesuai..merepek je..ntah apa2..cuba bagi fact pemenang tahun lepas ke...memang ada tapi sikit je..hello..ni anugerah muzik...tak payah nak cerita hal rumah tangga ke...cantik baju ke..atau yang tak berkaitan semua...huh..

8. Pemenang Anugerah Kembara tak dilayan dengan elok...HELLO...dia patut dirai okey...kalau nak jimat masa,,potong dari segi persemabahan pentas...bualan antara penyampai anugerah yang nampak PLASTIK sangat...orang nak tahu siapa menang je...tak kisah ape pon...bagi laa Puan Beh tu pelaung..kesian dia...hurmmmm

9. Persembahan artis tu pada pendapat aku bagus jugak...sebab gabung semua dalam satu masa..jadi senang dengar semua...lagu zaman sekarang dengan zaman dulu...bagus...!

10. Segala nya okey....tak banyak sangat masalah...fiz rasa ni antara yang terbaik untuk Anugerah AIM..tahniah..!!!

11. Pemenang dengan para pemenang..ramai yang puas hati =)

sebelum tu..jom tengok persembahan antara Greyson Chance dengan Najwa Latiff yang HOT...!!!

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...