Tuesday, November 8, 2011

Bedroom Sanctuary - Lagu !!!...

Salam 1 auw...auw...auw..
hari ni aku teruskan promote lagu2 baru yang boleh go on dengan aku sikit..kah3
seronok promote lagu2 orang yang ada bakat..
kalau budak2 yang biat cover tu tak per laa tak payah promote..kih3
jahat kan??..hu3

jadi lagu seterusnya dari Bedroom Sanctuary - Lagu..
lagu dia Lagu...nak terangkan pon susah..kah3
aku pon tak tahu dia ni band ke solo ke apa..

tapi lagu dia simple dan enjoy..
tenang je dengar..
aman je rasa Malaysia ni...
tak caya cuba dengar


banyak pujian wooo lagu ni..
good blowjob bro...eh salah..!!!..jangan baca yang tu..harammm..
good job bro =)
saya SUKA...!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...