Tuesday, November 15, 2011

Angry Bird in Physics !!!

Salam 1 auw...auw..auw..
saja nak buat tajuk entri speaking London sikit...kih3

sebenarnya tak larat nak update blog hari ni..
tapi hari ni bila tengok ramai yang singgah blog ni..
fiz update sikit..hu3

walaupun gambar je..
bukan apa...
penat sangat balik shopping di Ayer Hitam tadi..
pukul 7.30 pm baru sampai rumah...
tak larat..
jadi cekitdot gambar bawah ni....


sebenarnya aku pon tak sangka pulak game Angry Birds ni boleh belajar fizik sekali??...kah3..
hebat betul..
macam tak percaya pulak..
siapa laa yang rajin buat macam ni..
selamat ulang kaji subjek Fizik untuk SPm 2011 guna angry bird...kih3




No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...