Tuesday, October 18, 2011

I-POP (Indonesian Pop) - Wonder Boys ...!!!!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
wah2..sekarang ni fenomena Korea ni memang betul2 menyengat dekat seluruh dunia...
sebelum ni fiz tahu dekat Rusia pon sama..
JAUHNYA...!!!
sangat hebat...tapi Indonesia pon sama..hu3
sekrang ni kumpulan Wonder Boys dah semakin naik..
kelakar pon and pelik pon ada..
dah tak ada nama lain ke mas2 sekalian???..ide baru dong???
speaking Indonesia sikit =)

fiz pelik sebab ingatkan lagu dyeorang ceria macam Nobody tu..
tapi ada kelainan sikit...
sebab semua lagunya semua macam biasa je..
nama band ni untuk publisiti ni..
pandai2..

jom cekitdot sikit lagu dyorang...




No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...