Tuesday, October 18, 2011

I-POP (Indonesian Pop) - Cherrybelle, 7 Icons, Super Girlies ...Tiru KOREA ??? !!!

Salam 1 auw..auw...auw..
semakin hangat nampaknya penangan KOREA dekat INDONESIA ni..
sebab ramai dan banyak ditubuhkan kumpulan perempuan yang sama dan hampir sama dengan sedia ada...
malam ni fiz dapat detect 3 kumpulan je tapi sebenarnya banyak lagi dekat luar sana...
malas nak cari..kah3..
kalau korang rajin..buat survey sendiri laa ea??...kih3

kumpulan pertama ni SEBIJI macam korea sebab video clip dia..lagu dia yang ada campur sikit english...cari nyanyi..cara menari..anggota kumpulan...ramai yang cakap tiru SNSD..fiz pon tak tahu kumpulan SNSD tu..kah3...dyeorang ni tengah meletup dekat Indonesia...banyak lagi dyeorang..serach je laaa dekat you tube tu ea?? .ni single dyeorang..cekitdot





kumpulan kedua ni 7 Icons...nampak laa Indonesia sikit....



yang ke-3 kumpulan Super Girlies..macam Super Junior plak kan??..kih3..ramai yang kata super GELI..kah3..jahatnye laa..hu3






No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...