Wednesday, September 28, 2011

Yuna Melawan 2NE1 di MTV Iggy's Best New Band in the World 2011....VOTE FOR YUNA...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
fiz rasa tak sabar nak update entri ni..
ingat nak update esok..
tapi apa teruja sangat dengan benda ni..kah3..
rasa macam tak percaya pon ado..kah3...

Yuna dah tercalon dalam MTV Iggy's New Band in the World 2011...!!!
seronok je dengar...seluruh dunia tau??
ingat tu...
tapi pencabar dia boleh tahan jugak antaranya:

1. Angus & Julia Stone - Australia
2. Atif Aslam - Pakistan
3. Ghostpoet - UK
4. Gyptian - Jamaica
5. La Vida Boheme - Venezuala
6. Skrillex - US
7. YUNA - MALAYSIA
8. Zowie - New Zealand
9. 2NE1 - South Korea..

tengok??..pencabar yang hebat mestilah 2NE1 tu..
yelaa...satu dunia dah kenal dia..
YUNA??...kah3...tapi tak pe..yang penting yuna dah ercalon pon dah kira hebat..
bukan senang tau nak tercalon tu...
jadi undilah siapa2 yang anda berminat =)

boleh pergi ke link INI

SELAMAT MAJU JAYA YUNA...!!!
=)

1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...