Wednesday, September 14, 2011

Lagu Baru Shila Amzah - Patah Seribu (Versi Akustik)...!!!

Salam 1 auw...auw..auw..
baru pulang dari satu majlis yang amat memenatkan..
fiz pon malas nak cerita tentang majlis tu...
nanti fiz buat entri khas tentang majlis tu...
tapi majlis apa???
tunguuuuuuuuuuuu....kah3

baiklah..
semalam fiz baca surat khabar Berita Harian dekat library...fiz malas nak baca paper sebab fikir nak balik bilik je kepenatan lari kesana kesini..tapi demi kawan gigih fiz baca surat khabar...ilmu am..kah3
jadi terselak bahagian HIP kalau tak silap fiz..
ada perkembangan tentang Shila Amzah..
tentang album baru dia...sepatutnya keluar penghujung mac hari tu tapi time tu tengah promosi album 3 Suara...tak sesuai..
jadi dalam masa terdekat ni dia akan launch albuum tu..jadi tungguu..

tapi sebelum tu kita tengok dulu single album baru dia..
dah ada dekat radio pon..
lgu nya bertajuk Patah Seribu..
dah banyak kali ulang je..best..walaupun baru 1st time dengar dah tangkap....cewaahhh...

apa2 pon korang dengar dulu...
baru komen..



best kan??
good luck Shila untuk album baru..!!!


Hafiz: tak sempat lagi dengar lagu2 dari album stacy....

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...