Wednesday, September 28, 2011

Komen Album Inggeris Pertama Siti Nurhaliza - 'All Your Love'

Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni fiz nak cerita sikit tentang album Siti tu...
fiz dah dengar penuh pon sebelum ni tapi dengar dekat radio CTfm..
tak berapa nak 'menarik' telinga telinga..kah3

jadi dengar dekat album Siti terus...
fiz tak beli cuma pinjam je..kah3....tak berkesempatan nak beli lagi...jangan marah ea kak Siti???hehehehehe

dalam semua album tu ad 10 lagu...
banyak lagu dalam tu berentak pop cuma ada 2 atau 3 je lagu balada...
ada lagu yang boleh pergi jauh...
terutama lagu Remember You yang feat dengan Sean Kingston tu...
fiz pon suka...hehehehe

untuk kulit album just okey laa...
not to bad...
konsep cover cd tu adalah Nizam Rahmat dan yang tukang buat tu Shazwan Taib...
tapi kulit depan tu macam ada yang kurang sikit...fiz pon tak tahu apa...
kah3..

Siti ada buat ucapan ringkas untuk album ni tau..
yang paling menangkap mata fiz adalah..
dia panggil Datuk K 'B'...auwwww..
sweet sangat..kah3

Muzik dalam lagu ni semuanya ringkas je..
senang nak tangkap...
kalau dengar sambil baca lirik dia walaupun utnuk kali pertama korang dah boleh ikut sama..
senang je..
tapi yang kuat hafal tu hah hafal laa sekali..kah3

album ni yang agak ceria menunjukkan dia agak ceria sikit...
sebelum ni semua album dia menunjukkan kematangan dia kan??
cuba tengok cover dulu sampai laa yang sebelum album baru ni..
dulu kaku je...
sekarang...dah pandai terlenggok sana sini...
kah3...

dari 10 fiz bagi 9...
sebab macam ada yang kurang dekat album ni...
tapi fiz tetap suka okey dengan album ni..
yelaa..tak ada yang sempurna dalam dunia ni kan??

tak sabar nak tengok LIVE siti nyanyi lagu Remember You tu..kih3
=)

1 comment:

  1. remember you and i'll wait forever best
    nobosy else and fight for love pun ok gak

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...