Saturday, September 17, 2011

Kad Kahwin Ashraf Muslim Berbentuk AL-QURAN...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari update entri ringkas je sebab kejap lagi nak keluar..
dan bila balik nanti dah penat takut tak sempat pulak nak update blog cikai ni hah..
jadi fiz letak gambar je...
tak banyak pon..satu je..kah3...

gambar ni fiz ambil dekat wall Awal Ashaari...hehehehehehe
ni gambar kad perkahwinan Ashraf Muslim...
lain dari yang lain..sebelum ni facebook, kimono, kebaya dan sebagainya tapi ni bentuk Al-Quran..
simple but nice

kalau tak silap ditulis dalam bahasa arab atau jawi sebab tak berapa nak jelas sangat..kih3
lepas tu ada surah Al-Fatihah lagi..
jadi jom cekitdot..



amacam??
unik kan??
=)

4 comments:

  1. ta bley ltak mrata la kad kwin ni...sbab ade surah al-fatihah....kne ltak tmpat tggi..

    ReplyDelete
  2. @Cik Mutiara
    a'ah..tahu tak pe...
    kalau kad jemputan lain dah sepah2..kih3

    ReplyDelete
  3. kad cam nih laa berbaloi..xde sapa yang akn buang! :)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...