Wednesday, August 3, 2011

Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton Meniru Pakaian Cerita Dongeng Cinderella...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni fiz update 1 entri sebelum nak siap2 pergi kelas..hehehehe..
sekarang fiz dah faham dengan WiFi kolej ney iaitu guna sebelah pagi..
kalau sebelah petang dia tak boleh guna..sakit hati ...
belajar dari pengalaman..hehehehehe..

okey2..gambar hari ni fiz nak tunjuk tentang gambar Wedding of Prince William and Kate Middleton are copy cat from Cinderella...!!
tapi pada fiz ni cuma satu kebetulan je kot??
tapi macam dirancang pulak..kah3..
tapi pape pon jom kita cekitdot dulu gambar bawah ni..!!



sama tak??

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...