Monday, July 18, 2011

Virus Facebook Mula Tersebar...ALERT...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni mula kecoh dekat FB tentang virus yang mula merebak..
sapa laa tak de keja buat benda ni semua...
ish2...
suka menyusahkan tau....

ni keterangan tentang virus tu:

VIRUS BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN

1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
......"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS
korang faham tak??
huhuhu..mungkin kalau ada yang mengalami lagi senang nak faham..
tapi kalau fiz benda ni jadi dekat Inbox..
fiz terkejut dapat inbox dari musuh fiz masa dekat sekolah dulu..
nak ape pulak budak ni..buang tebiat ke kan??
so,,malas laa nak reply..kalau betul bukan virus pon,,tunggu tikus bertanduk pun belum tentu fiz nak reply..kah3

jadi..semua kena hati2 okey???
siapa yang dah klik link tu kena laa tekan antivirus korang tu =)



Hafiz: FB semakin melalut bila ubah CHAT dekat bawah tu..huh..!

8 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...