Saturday, July 23, 2011

Perkahwinan Artis Bertemakan Biru Cair, Coklat dan CUPCAKE...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari fiz pergi kenduri kahwin rumah sepupu..
rapat tak laa..kenal2 gitu je..
fiz ni jenis pelupa sikti sedara mara ni...
yang bau2 bacang lagi harap maaaf..memang fiz tak ingat langsung..cuma sedahkan senyuman lesung pipit buat2 mesra2 alam..kah3..
hari ni dalam seumur hidup fiz pakai baju lain dari lain sikit..kih3..
nasib tak de orang tegur..maksudnye tak de masalah laa kan??

mula2 tak nak keluarkan camera..
tapi bila dah teruja tengok CUPCAKE beresepah2 atas meja jadi teringin nak ambil gambar..kih3
jadi gigih laa ambil camera dalam kereta...
penat jadi photographer sebab cupcake tu tak pose...photographer pulak yang posing senget sana senget sini nak gayakan cupcake tu...kah3
lepas tu ambil sikit gambar pengantin...
gambar sendiri???tak de..sebab tak de yang nak tolong ambilkan jejaka yang cute ni..hampeh..kah3

jadi fiz masukkan gambar sikit dalam blog ni..
fiz edit skit..
kalau lawa ke tak lawa ke komen je...
otak dah penat tu je yang mampu...
gambar2 lain tak masukkan..sebab takkan korang nak tengok sedara mara fiz pulak kan??
mesti korang bosan pulak..
jadi jom cekitdot...!!!




cukup laa tu ek??..tak larat nak masuk semua...kih3
pengantin laki tu dari Singapore kerja dalam bahagian Network...yang perempuan tu sepupu fiz..kerja sebagai Arkitek dekat Pulau Pinang..dyorang jatuh cinta bila dikenalkan oleh kawan dyeorang...wah2...zaman sekarang dah maju...kih3

yang cupcake tu pulak,,fiz ada bawak balik....hehehehe
lawa..!!!...sedap??..kureng sikit laa...
jadi fiz suruh anak sedara bungkuskan..nak bungkus sendiri segan..hehehehehe
fiz suruh ambil 6 biji tapi dia ambil hampir 20 biji...harap maaf ye cek pengantin..kih3

hah..!!..tadi tema dyeorang kahwin kan warna biru cair dan coklat...
fiz pon tak pernah terpikir..
boleh tahan lawa...
bunga dekat pelamin semua fresh2 belaka..wangi satu ruang tamu..hu3
pelamin nye pon simple je...tak serabut...nice..! =)

disebabkan fiz punya camera tak boleh nak ambil video..
fiz dengan tak malu dan muka tembok China..fiz pergi jumpa salah sorang jurukamera dekat situ..
fiz cerita laa masalah fiz yang boleh ambil video 16 saat je..
dia cakap..kena beli memory card yang khas untuk ambil video..
fiz punya memory card ni tak kuat menampung video tu yang boleh ambil gambar je..
harganya RM60.00...huargghh,,!!!..mahal...
tapi terpaksa jugak beli...hampeh...







Hafiz: "Artis" dalam tajuk entri hanya sekadar hiasan..maaf =)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...