Tuesday, July 19, 2011

Pembukaan Anugerah Planet Muzik 2011 Oleh Didie Alias - Lady Gaga Malaysia....!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
tadi tengah on9 fb terus teringat dekat Didie Alias sebagai Pengacara Anugerah Planet Muzik 2011..
fiz buat standing ovation dekat dia..sebab apa??..sebab dia laa APM 2011 tak bosan dan tak nampak jelik...hampir semua media mengutuk penganjuran APM kali ini..dah laa berat sebelah pulak tu..hu3...

Didie Alias pon sekrang dah popular dekat Singapore sebab perangai dia yang gila2 tu..
dekat Indonesia fiz tak berapa nak tahu...
fiz suka sangat tengok Didie malam tu....disebabkan nak jadi Lady Gaga...kalau tak silap fiz dia guna 3 baju untuk tu je tau...
bibir dia penuh dengan berlian sampai nak cakap pon susah..kah3...

nak tengok tak macam mana pembukaan APM hari tu??
fiz ulang je tak habis2..seronok..!!
cekitdot..!!




amacam??
tapi ramai yang ngutuk dia...dan tak kalah jugak yang sokong...
tapi dari perspektif fiz...Didie Alias Terbaik..!!
=D

2 comments:

  1. huhuhuhuhuuh.... x tgk pun apm....

    ReplyDelete
  2. @farhaniezax tgok pon xpe...fiz tgok pon sbb nk tgok persembhn siti...kih3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...