Tuesday, July 5, 2011

Gangguan Seksual Di Tempat Awam...!!!

Selamat petang semua dan salam 1 auw..auw.auw..
dah dua hari tak update kan??
busy memanjang ditambah pulak dengan maxis punya line semenjak dua menjak ni buat hal je memanjang..tak de line satu hal...malam2 je tak boleh nak connect internet....geram betul...
tapi disebabkan ada masa sikit ni fiz update..tapi gambar je laa kan...hehehehehehe

gambar ni fiz amek dekat facebook..
jadi faham2 kan je laa maksudnye ye..
trase mcm 18sx pulak gambar bawah ni...
tapi makanan di buat macam tu pulak..
ape2 pon cekitdot...




Hafiz: pisang memang jadi simbol tuut ek???

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...