Wednesday, July 20, 2011

Blogger Di Puji...!!!


Salam 1 auw..auw..auw..hari ni nak cerita sikit..
semenjak dua menjak banyak blogger kena puji dan ada jugak yang kena saman..
macam2 cerita..siapa kata jadi blogger ni senang..??...memang senang dapat masalah..kah3...
yelaa...apa yang kita tulis ni boleh dijadikan sebagai bahan bukti dari orang yang nak saman kita tu tau...bahaya2...nasib banyak tulis pasal Siti je...erk??..
penat dengar banyak kali lagu baru Siti tu...hu3..
dah nak bulan puasa ni kena jinak2 dengan lagu ketuhanan dari Album Siti yang Tahajjud Cinta tu... =)

eh dah melalut sambil makan belut ni...
hari ni fiz nak cerita yang fiz pon kena puji..hehehehe
tak kisahlaa penting ke tak penting tapi merah laa jugak pipi ni..kih3

antaranya:



hah..nampak tak gambar dekat atas tu??...kalau tak nampak bukak je new tab..hehehe..
benda ni baru je berlaku tadi..
biasanya siapa yang add fiz,,fiz akan baca info dulu...sama ada dari budak2 blog jugak ataupun sapa2 je....orang nak kenal kan??...jangan sombong...tapi kadang2 fiz denied jugak siapa yang add tu..sorry ea??...hehehehe

jadi bila bukak wall orang yang add fiz ni tadi ada orang yang post dekat wall kawan baru fiz ni...
dia post apa yang macam dekat gambar atas tu..
orang yang post tu fiz kenal... =)
HUARGGGHHH...!!.terharunya ada orang puji fiz comel...okey gedik dekat situ dah nampak...kah3...
okey2..apa2 pon terima kasih okey??..
fiz ingat lagi ada orang cakap...setiap orang ada kecantikan masing2 ...jadi jangan riasau kalau muka tu macam apa pon...tetap manusia kan??...manusia merupakan ciptaan yang paling sempurna..jadi kena bersyukur....tadah tangan te semua??.. =)




okey..ni yang seterusnya...benda ni dah lama tapi baru hari ni baru nak di hebahkan..
ada jugak yang suka dekat blog fiz ni...ntah apa yang ado pon tak tahu laa..kih3
apa yang fiz tulis adalah apa yang fiz terpikir ...tibai je...kah3
tapi kadang stress jugak nak cari idea nak tulis apa...

yang inbox ni namanya Zaty Zain...seorang pembaca novel yang tegar...hahahaha..
dia terbaca entri yang fiz buat pasal novel Coke & Sundae dulu..
wah..ramai jugak yang minat novel ni..
fiz pon minat gak...walaupun agak ketinggalan..kih3..

ucapan selaut terima kasih kepada cek Zaty yang sanggup baca blog ni...
kepada silent reader pon terima kasih diucapkan..kalau ada laa kan...merendah diri sikit..kah3..
kalau ada idea nak tibai apa dalam blog ni cakap jelaa...
tapi dalam fb laa jwbnye...
=)

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...