Sunday, June 12, 2011

Saya Minta Maaf Nuffnang...!!!...Tolonglah..!!!

HUARRGGGHHHHH....!!!!
Tersangat sedih gila babas ni..!!!
nak terjun bangunan laa macam ni....
kenapa??

sebab fiz dah terlepas Premiere Screening of Green Lantern dari Nuffnang...!!!!!!!!
ni laaa akibat tak cek emel....
baru tadi pagi cek emel..
sebab member dalam group nak anta esaimen dekat fiz..
jadi ketua group macam ni laa jadi nya...kih3

dah berhari jugak tak bukak emel...
hurmmmm...
dah terlepas...
nak mintak balik semula tiket tu boleh tak????


Selamat Tinggal Dunia.... =(



9 comments:

  1. hahah. kesiannya. xpe2. xde rezeki la tu.

    ReplyDelete
  2. huhu..tu la..xmo bukak email....xpe2 next time ade ag..kalau nk bunuh diri kan..kite ade care paling selamat... baca ni

    http://miszsheyla.blogspot.com/2011/05/kecewanyaaku-ada-cara-bunuh-diri-real.html

    ReplyDelete
  3. @misz sheylawah..betul2 nak suroh arog mati ni...kah3

    ReplyDelete
  4. hehehe...alamak..
    kecewa gila lah nih?
    heee:DD

    ReplyDelete
  5. ksiannye..dpt jugak bbnding cipa ni yg xpnh dpt.heheh

    ReplyDelete
  6. @Kiera Qairatersgt kecewa...bru pertma kali pulak tu..kah3

    ReplyDelete
  7. @Nurfazilah Cipacipa join je laa...mne tawu mengena kan??..fiz pon 1st time try n dah dpt..hu3

    ReplyDelete
  8. @Nurfazilah Cipacipa join je laa...mne tawu mengena kan??..fiz pon 1st time try n dah dpt..hu3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...