Wednesday, June 8, 2011

Review Novel : Saksi Cinta...!!!

Selamat pagi semua...!!! dan salam 1 auw..auw..auw
dua hari lepas aisyah bagi pinjam novel dia..
perempuan ni adalah pembeli tegar novel dan majalah REMAJA...kah3
seperti biase awal2 sem ni jadual belum padat sgt kan..
jadi fiz pon teringin laa nak baca novel...
aisyah bagi pinjam...sebab hari tu dia balik kan..
dah habis baca 1 novel baru tahu tu keluaran tahun 2009...!!!
wah..!!..lama betul..kah3...tapi tak kisah laa...
asalkan best...!!!

siapa yang dah baca senyap..kah3..
tapi kalau nak bagi komen pon boleh....
tu tak pe..dibenarkan...

cerita dia sangat best sebab dia buat ala2 macam dalam tv sikit..
maksudnya sekejap2 tukar cerita lain...
mula2 tu tak faham sikit....
yelaa.serabut pon ada tapi lama2 okey jugak...
sumpah cerita ni lain dari apa yang kita sangka..

kita kalau nak baca novel ni kadang2 kena alert sikit tau...
sebab penulis ni suka buat pembaca dia berfikir sikit...
bukan tegak je bila baca sesuatu..
ada faham??

ada 1 part tu kita akn ckp "OWH....!!!..BARU AKU TAHU...."
novel ni ada part sedih ada part lawak...
kisah persahabatn tu memang biasalaa..
ada kisah cinta segi tiga sikit..
unsur2 suspen dalam ni sangat menjadi..
sumpah tak tipu...

novel ni dia banyak guna flashback..
kena perasan tarikh yang dia tulis...
mula2 cerita tu watak2 macam banyak sikit jadi susah nak ingat tapi kalau dah baca lama2 okey laa tu kan..

siapa yang belum baca cuba try test??...
yang dah baca...bagus..!!..kah3



Hafiz: berikanku satu kepastian agar rindu ini beralasan... =)

3 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...