Monday, June 13, 2011

Pengacara Anugerah Planet Muzik 2011 (APM 2011)....Wakil Malaysia???

Selamat Malam dan Salam 1 auw..auw..auw..
baru balik dari meeting Persatuan Bahasa Melayu...
hurmmm....macam mana laa nak memantapkan English kalau asyik prihatin dengan BM je kan??
sampai bila2 masalah tadi pagi tak selesai macam entri sebelum ni...
tapi tak pe...nanti kita usahakan untuk seimbangkan antara BM dan BI okey??

dah2..melalut pulak...
setelah setahun APM tak dibuat untuk memartabatkan industri muzik serumpun..
kali ni...APM 2011 kembali lagi dengan Singapura tetap sebagai tuan rumah...
dekat mana??
dekat Max Pavillion, Singapore Expo..
bila??
15 Julai 2011...lebih kurang sebulan lebih sikit je...jadi prepare laa semua dengan popcorn..kih3
siapa wakil artis malaysia yang buat persembahan dekat sana??
tu belum diputuskan...ada jugak undian poll dibuat dekat page APM 2011 dekat fb...

okey..
mesti semua tertungu kan??
siapa pengacara APM 2011....cuba teka????????????????
apa??Aznil Nawawi???????????....
tekaan anda semua salah sebab pengacara kali ni adalah DIDIE ALIAS...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hah...nampak tak nama tu??
mesti terkejut kan??

Didie dapat tawaran ni sebulan lepas dari Pengarah Urusan Beyond Event iaitu cek Amin..
mula2 Didie ingat tersalah nombor..
tapi lepas di sahkan dan diyakinkan ..baru laa Didie terima..
wah..hebatnya..!!

Didie akan bawak acara tu dengan santai supaya penonton ceria dan terhibur..
tu laa kata2 dia masa sidang media dekat Hard Rock Cafe baru2 ni..
jadi Didie akan mewakilkan negara ..
persiapan belum dijalankan lagi sebab belum jumpa lagi pihak pengurusan...

kali ni sistem pengacaraan agak berbeza sikit..
tapi fiz macam tak setuju dan tak berapa suka sikit..
sebelum ni diacarakan dari wakil 3 negara iaitu Aznil Nawawi (Malaysia), Aura Shai (Singapura) dan Nirina Zubir (Indonesia)...
tapi kali ni Didie Alias (Malaysia), Fiza O dan Adi Rahman (singapura)..
wah...sampai 2 wakil...kesian Indonesia tak ada wakil...
tapi nak buat macam mana kan...
ikut jelaa

apa pun TAHNIAH DIDIE ALIAS...!!!
=)


Hafiz: teringin jadi pengacara jugak..kih3

3 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...