Thursday, June 16, 2011

Lagu Baru Mizz Nina feat Flo Rida : Take Over | Shooting MTV di Miami

Selamat Malam dan Salam 1 auw..auw..auw...
hari ni dengar berita terbaru dari artis antarabangsa yang merupakan artis Malaysia jugak..
wah...terharunya...
bangga pon ada...
kenapa??..sebab Mizz Nina aka tunang Noh Hujan ni dah keluar single terbaru...!!!
yang berjudul TAKE OVER...!!!

hari ni dia terbang ke Miami buat MTV..
tapi Mizz Nina berduet dengan siapa kan???
Mizz Nina feat Flo Rida....!!!!
hebat tak???
bukan calang2 artis tu...
harga jangan cakap laa kan???...mesti mahal punya...
tapi tu bukan point nya tapi macam mana Mizz Nina promosi nama Malaysia...
artis Malaysia sekarang dah makin maju,,,,,bagus...

Mizz Nina pergi ke Miami hari ni dan balik pada 24 Jun nanti...
nasib pergi dah siap kad jemputan kahwin....berbentuk baju kimono lagi..
dalam MTV tu nanti menggunakan tenaga produksi dan pengarah muzik dari sana...
make up artis pon dari sana jugak...
MTV ni buat dekat Miami sebab Flo Rida tinggal dekat sana...
lagi pon lagu ni ada unsur2 Amerika sikit...
ada jugak yang cakap macam Lady Gaga sikit....ntah ler....kih3

mesti semua nak dengar lagu tu kan??
nak...cekitdot...



amacam???
dah dengar??..best tak??
ramai yang kata time rap tu best...
fiz pon boleh tahan suka...hehehehehehe





Hafiz: apa cerita Yuna sekarang ek???...

4 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...