Sunday, June 5, 2011

Lagu Baru Finalis Akhir Akademi Fantasia 9 : Fina - Menangis Lagi ... Azri - Niskala ... Hazama - Cinta Teragung ... Lena - Sisa Kisah Kita ...

Selamat Petang dan Salam 1 auw..auw..auw..
ada masa senggang ni nak update blog kejap...
semalam dah tahu sape kan yang masuk dan terkeluar kan???
mesti ramai yang terkejut dan tak percaya..
tapi tu semua adalah adat pertandingan...

jadi demi menghangatkan Konsert Akhir Akademi Fantasia 9..
fiz nak tunjukkan lagu dyeorang yang bakal menjadi hits nanti...
kalau nak dengar real boleh tunggu hari Ahad nanti...
Konsert Akhir bukan hari sabtu ye..tapi hari Ahad dekat Putrajaya Presint 3...
semua dijemput hadir...
fiz malas...cewahh..!!

Jom dengar lagu Fina - Menangis Lagi


Hazama - Cinta Teragung


Lena - Sisa Kisah Kita


Azri - Niskala



tu semua lagu diaorang..
kiranya single lagu laa..
tengok belum jadi artis lagi dah ada lagu sendiri...

tapi yang terkeluar pon tak kurang hebatnya..
nak tahu kenapa??
sebab Erul AF9 dan Nera AF9 pon dah ada single masing2 waluoun dah terkeluar...
jom kita dengar
cekitdot...

Erul - Legasi Cleopatra


Nera - Hatiku Milikmu




HAH..!!!..amacam??..dah dengar semua??
yang mana menjadi pilihan kalbu???
dari semua lagu dekat atas tu..lagu yang paling hangat dekat you tube adalah lagu Nera..!!!
ramai jugak yang komen dari yang lain2..
wah..tahniah laa Nera...baru keluar dah ada peminat...



Hafiz: tak ada yang berkenan lagi laa....hurmmmm....

1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...