Sunday, May 15, 2011

~VIP & Adam AF( Versatile In Performance) - Group M-POP Juga..!

HAH..!!..ni entri sterusnya dari fiz...
bukan cari panas je ea??
takut tak sempat je nak buat esok..hehehehe..
jadi kita baca je laa entri terbaru ni..
fiz dapat idea ni pon dari Muzik-Muzik yang jemput group VIP ni hah...

jadi dalam banyak2 pertanyaan dari host dua orang tu..
fiz tertarik kenapa buat group yang kedua ni selepas Badboyz??
Adam kata ni dari pengaruh K-POP...
tapi dekat Malaysia ni jadi laa M-POP...
mereka lebih kepada dance sikit..tapi bukan ke K-POP memang dance kan??
pelik2...
fiz pon tak berapa faham sangat...kah3..

jadi bukan 24/7 tu je yang ada mewakali M-POP ni tau..
hah..tapi yang group ni bernasib baik sikit..sebab jadi laa M-POP nya..
yang 24/7 tu dah kelaut ..kih3

kalau siapa yang tak kenal group apa ni..
ingat tak lagu yang bertajuk LAGU SEDIH??..
ni laa penyanyi nya,,,
nak tengok gambar??
ini laa dia..taraaaaa...

hah??..puas tak??
mereka ni bawah naungan KRU...jangan main2 tau..
untuk menggambarkan mereka ni ala2 group M-POP ni...
fiz godeh punya godeh jumpa dua video yang boleh ditonton dan dihayati..



okey..atas ni lagu nya??
selau dengar dekat HOT FM..boleh tahan laa lagu dia kan??tak de laa mengarut sangat kan..
ada nuansa2 K-POP sikit kan??
untuk mengukuhkan bukti...fiz tayang video persembahan diaroang dekat Muzik-Muzik26..



bukti yang fiz nak tunjuk adalah tarian mereka...
pada fiz okey laa kan??
tak laa nampak buruk sangat berbanding K-POP wannabe yang lagi satu tu...kih3..
ni video orang ambil masa rakaman tu jadi kalau tak puas hati tu jangan bunuh diri pulak..kih3






Hafiz: macam dah tak bez je Muzik-Muzik sekarang ni...hurmmm...

6 comments:

  1. ha!tadi aku tgk juga.ingatkan 24/7 tu.sbb tak pernah tgk group tu.hehe.sekali tulis V.I.P.erm.sedap juga lagu.ada ciri-ciri k-POP.erm.no komen lah.tapi ada Adam. :)

    ReplyDelete
  2. ni ley diterima lah...lgu best...dancing steps best..energetic...stylo..err...ad lgu len x?heee...

    ReplyDelete
  3. V.I.P nie bole thn gak la...
    dance dorg so energetic !
    ade 1 grup kt indon nme Sm*sh kot...
    yg grup 2 mmg totally tiru grup k-pop 100%
    cer search nma grup indon 2..
    smpai video pn tiru sejibik ( tiru SUJU ).. tp grup nie mmg rmai org indon x suke..n mndpt kritikan yg hebat...
    klo V.I.P vs Sm*sh , confirm V.I.P mng, sbb sm*sh xbpe pndai dance, hebat lg V.I.P

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...