Monday, May 30, 2011

Ucapan Hari Lahir...

Simple je kan tajuk hari ni..??
ni baru permulaan je laa...
Hari ni adalah hari yang paling bahagia untuk seorang budak kurang siuman..kah3
yang berjantina perempuan...

kenapa???
sebab....
SELAMAT HARI LAHIR mak cek...!!!

sape??
perempuan bawah ni..jeng..jeng..jeng...


hah..!!!..nama perempuan ni Atiqah Rahim...!!!
ni antara best fren fiz okey...

menjadi jugak rancangan nak buat surprise bufday untuk dia...!!!
hampir2 je tak jadi..
tapi orang kata kalau niat baik menjadi punya apa yang kita hajati...cewahh...!!!kah3


hah.!!...lihatlaa gambar ku...tak edit ni..malas..
biar nampak natural sikit....kah3
gambar kurang seksi kan??
sebab guna kamera fon je..
DSLR??...simpan je dalam bilik..kah3...


yang bajet hot sebelah kiri tu master plannye
yang tudung sebelah kanan pulak penolong master plan...
harap persahabatan kita bertiga kekal okey...
=)


Hafiz: suka buat orang happy...tiqah menangis kegembiraan tadi..kih3~






No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...