Sunday, May 22, 2011

~SM*SH - Indonesian Pop Paling Popular...!!!~

HAH..!!..sampai lupa nak update entri bila subuk belek fb ni...
ramai blogger yang add fiz...
thankss yaw..
kalau ada mas tegur2 laaa...
mana tahu boleh ajak2 makan popcorn ke???...kih3
blogger laki?hurmmmm....susah nak nampak batang hidung..kih3

dah2...
nanti laa update pasal AF9 tu...
bosan..!!..kih3
pagi ni nak update tentang kumpulan K-POP wannabe yang berjaya di Indonesia...
wah..bunyinya macam best je kan???
nama kumpulan nya SM*SH...
macam kumpulan korea ke jepun pon nama nye lebih kurang je kan???
dalam group boy band tu ada 7 orang ahli....
tengok laa gambar bawah ni..

semua nya ensem2 dan cute2 macam kumpulan korea tu..
yelaa...Indonesia kan banyak mix + chinese yang fasih Indonesia pon banyak...
jadi tak memang laa dyeorang ni semua letup dekat sana kan...
dekat Malaysia??..semua muka macam orang melayu asli..macam mana laa orang nak suka an...

kumpulan ni dah lama tau...
tak silap..dia release single pertama lagu I HEART YOU pada tahun 2010...
time ni kan K-POP semakin naik nama...
lepas tu menyepi sekejap dan baru2 ni muncul dengan lagu SENYUM SEMANGAT..
nak dengar tak??
cekidot..





hah??
dah dengar??
macam mana???
okey tak??
dyeorang menari okey tak??

untuk pengetahuan semua....
semua negara yang ikut atau tiru K-POP pasti akan dicemuh..
jangan kata Malaysia,,Singapore je..Indonesia pon sama..
tengok je laa DISLIKE dekat lagu I HEART YOU tu..punye laa beribu gaban..
hah..
siapa kata K_POP wannabe ramai orang suke??...
mamat2 atas ni harap je muka cute..kih3..
semua orang nak originallity...

sekarang ni group yang nak naik dari base K-POP adalah MAX5..lagu CINTA RAHASIA
ni pon kena hentam jugak...kih3
tengok laa video clip dia...
cekitdot



HAH..
kesimpulannya..tepuk perut tanya dah kenyang belum....kih3





Hafiz: terasa nak belajar menari...kah3

5 comments:

  1. better dorang la..dari mpop, max247, gula guli..apa kejadah...
    urrgg!!!plezz laa!!!
    *gedix jap kat sini...

    ReplyDelete
  2. @ain dzaya
    tapi kan...ramai lagi group boy band ni kat indonesia...mcm2 jenis...kih3

    ReplyDelete
  3. x best la...muka indon sgt..x menarik
    suara lak x sedap..
    better V.I.P dri yg nie kot
    yg xbest nyer copycat super junior bulat2 lak 2
    hancur ~

    ReplyDelete
  4. suka sm*sh.. espicially lagu senyum semangat dan ahh :)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...