Sunday, May 8, 2011

~Single Lagu Max 24/7 ...K-POP/M-POP!!!~

haluu..
cepat je kan fiz update dari entri yang baru beberapa minit menjengah dunia...
cewah...!!
okey...agak gedik disitu..
dah2..
mesti semua tertunggu-tunggu single sulung dari boy group ni kan??
siapa yang nak dengar angkat tangan??..!!

tapi ni bukan official video dia laa..
cuma ambil video masa diaorang buat persembahan dekat Pelancaran Hari Belia..
mesti semua nak dengar kan??
apa lagi..
tekan je bawah ni..



hah???
amacam??
seronok tak??
sedap lagu diaorang??
macam k-pop tak??
ada orang kata diaorang tiru tarian group SUJU katanya??...fiz pon tak tahu sangat korea segala mak nenek ni..
tapi baru2 ni fiz ada suka 1 lagu dari group shine kalau tak silap..
pecah rekod tu...

tapi bedasarkan komen dan jumlah "LIKE" di you tube...
fiz takut mereka ni kena baling telur je bila buat show yang sebenarnya..
sedangkan Justin Bieber pon kena lagi pulak diaorang ni..
tapi good effort laa...

komen anda???



Hafiz: nak buat rambut ala2 korea sikit laa nest sem..ada cadangan??..kih3

4 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...