Sunday, May 15, 2011

~SENARAI CONTEST DAN SEGMEN..cepat serbu...!!!~

Selamat Malam dan Salam 1 auw..auw..auw..
nak update entri apa yang menarik ek???
mulai hari ni sampai hari rabu fiz akan duduk di rumah family angkat fiz yang mengambil masa 14 minit naik kereta dengan kelajuan 90 kmj ke atas dan kalau jalan kaki mengambil beberapa jam nak sampai...
jadi MUNGKIN ada beberapa hari fiz ni fiz tak sempat nak update entri,,dan tak sempat nak BW..
KENAPA??..sebab fiz menggunakan berukbeng yang belum dibayar dan line berukbeng ni agak kelaut laaa..yelaa dekat rumah sendiri guna streamix je kan...kah3..*nada angkuh sombong lagi berlagak..!!*
bayangkan warna berukbeng maxis ni warna hijau yang memancor-mancor tu maksodnye dah tahap kritikal..hurmmm..

jadi nak buat entri yang vogue perlu ditunda..
dalam kepala ni dah tersusun tapi dek kerana berukbeng yang "SANGAT" memberi kerjasama ni dah mengganggu jadual...kah3..
okey...dah dah semakin meluat....

CONTEST DAN SEGMEN...
suatu trademark bagi blogger menaikkan follower,,traffik dan sebagainya..
semakin menjadi2 sekarang ni..hadiah semua nak hebat2 belaka....
cayalah..!!
kebanyakan blogger ni kan pelajar universiti,,jadi dengan kesempatan tu diambil oleh mereka untuk buat segala cara naikkan semula rating blog mereka...
yang newbie pon tak nak kalah...nak buat jugak...
senang cerita ada duit boleh je buat...

yang blog senior pon jarang dah nak buat contest...'kebanyakan buat segmen...
macam segmen....segmen bersama artis undangan tak de pulak ek???..kah3...

blom lagi yang buat blog review...
masing2 nak promosi blog lain..katanya ada kebaikan dari dua hala?? ke dua ela???kih3

dari ketiga2 benda ni dah macam rutin ruji bagi tiap blogger kan??
tertakluk pada setiap individu nak menilainya..
tiap orang ada pendapat masing-masing...
pendapat tak dapat ditafsirkan sebagai betul atau salah..ni kata pensyarah fiz laa..
jadi jangan salahkan si Hattan tu bagi komen macam tu,,,lantak pi laa noo??...kah3

jadi sesiapa yang ada buat contest tu..segmen ke...blog review ke..
semoga berjaya ye??!!





Hafiz: siapa yang nak letak link contest,,segmen,,blog review letak je..mana tahu bila orang baca blog sebesar zarah ni nak join ke kan??.... =)

2 comments:

  1. hahaha tau xpe! kdg2 boring pon ad tp org dh invite g je la join.. tp ad gax yg xjoin.. mlas kot~~ bknny mnang pon.. hak3

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  2. @Farhana Jafri
    btol laa tu..kdang2 tensen sbb kalah..kih3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...