Sunday, May 1, 2011

~Pengumuman Kepada Rakyat Dunia..!!!~

Selamat malam dan salam 1 auw..auw..auw semua..!!
Olla to all the world...!!..erk???
dah..
saje nak merepek sikit2...kih3...
lawak tak??
hurmm....sengal..

hurmmm...amacam dengan tajuk entri hari ni??
gempak tak??
kah3...
saje cakap macam tu sebab fiz nak buat pengumuman ni..
apa??..
dah dua hari kot tak update blog ney....sebab fokus exam akhir....dan sebab sibuk nak balik rumah...
mana laaa sempat nak berceloteh dekat blog ney...
nak berblogwalking pon tak sempat..
nanti bila dah stabil sikit kehidupan dekat rumah ni fiz mulakan balik BW okey???

hurmm..nak buat pengumuman apa lagi ek??
setakat ni tak ada lagi laa..
mungkin jarang sikit nak update...
sebab sekarang dah jadi suri rumah..kah3...
ada maid dekat rumah pon membantu sikit je..kih3

baru balik semalam dan tadi pagi dah kerah tenaga buat sarapan...
nasib lunch kakak yang masak....
siapa kata lelaki tak boleh masak???
mungkin lebih sedap dari perempuan??
hehehehehe...ni bukan bias ea??,,,
tadi sarapan fiz buat nasi goreng kampung,,lempeng..orang putih cakap pancake...tapi cicah dengan sambal sardin....ditambah dengan jemput2 ikan bilis..dan semua dibuat oleh fiz...
percaya tak???..you have too...hah..!!..speaking London dah...
alaaa...lagipun senang je kan??...
semua orang boleh buat...

esok pagi pulak semua orang dah order goreng pisang goreng...
hurmmm.....terpaksa bangun awal la jawabnya esok pagi...
dalam masak ni kita kena enjoy baru rasa seronok memasak...
baca selawat banyak bila masak bila lorang makan rasa sedap..InsyaAllah...
kakak laa yang ajar petua ni...
=)






Hafiz: kadang - kadang kena terima kritikan =)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...