Thursday, May 26, 2011

"Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia"

Diam - diam Blog Pilihan Malaysia dah buat contest atau segmen baru...!!!
tak bagi tahu fiz pon ea cek Azman..kih3..
macam kenal je kan???...

lama dah tak join aktiviti Blog Pilihan Malaysia ni..
dulu..Blog ni jadi bualan hangat mesyuarat tingkap mak bedah dan janda sebelah...
dah fiz pon sibuk belajar jugak kan...
ni cuti semester boleh laa serbu aktiviti terkini Blog Pilihan Malaysia...

dulu fiz pernah tercalon jugak dalam Blog Pilihan Malaysia ni...
dulu baru je berjinak - jinak burung merak jadi tak fofular sangat kan...
template pon kanak - kanak sunkist...kah3

tapi dengan wajah baru ni yang lebih seksi dan menggoda lagi mengganas..kah3
boleh laa join aktiviti ni...
yang header tu akan diubah sikit link nya,,,
dulu ada kemalangan yang meragut nyawa jadi dalam blog ni...
sedih2....

dalam blog ni fiz cerita macam -macam..
apa yang terlintas di fikiran laa..
biasenye fiz lebih suka komen tentang sesuati perkara...
tak kisah laa tentang filem ke...retiss ke...isu hangit ke...jiran sebelah pindah rumah ke...semua fiz cerita....

tapi sejak jadi budak univerisiti ni ada jugak cerita tentang kehidupan dekat sana...
lagi-lagi jadi budak masscomm ni...
macam-macam hal..
tapi seronok dapat kongsi2 ni..
masalah peribadi jangan cerita laa..
semua blog mesti ada cerita kan??

KATEGORI???
fiz kalau boleh nak msuk kategori Penyampai Blog Yang Paling Meletops..!!
tapi apa kan daya...fiz cuma mampu masuk kategori Blog Lelaki Personal Pilihan...
=)



ramai kata gigi fiz macam Erul AF9...betul ke??..malu laa macam ni...kah3



jadi apa tunggu lagi??..
jom sertai segmen cek Azman kita...
bukan susah pon..sekurang2 nya boleh tambah entri..
mesti ramai yang pening nak buat entri ape kan??
nak join boleh ke SINI..!!

mana tahu nasib kalau baik..
dapat tambah trafik dan macam2 lagi laa..
WAH..!!...gaya macam jadi duta Blog Pilihan Malaysia je..kah3



Hafiz: dulu guna link lama..jadi entri dolu-dolu masa awal blogging hilang dah... =(


2 comments:

  1. singgah sebentar...
    selamat hari ahad !!!~

    p/s : good luck...

    ReplyDelete
  2. abang berlesung di pipi...salam singgah....and good luck BPM 2011

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...