Monday, May 23, 2011

Lagu Baru Finalis Akhir Mentor 5 - Salma "Aku Permata"...Iqa "Di Penghujungmu"...Shiha "Bila Bertemu Mu"

WAH..!!!.entri yang hangat untuk semua...
belek2 fb tadi ada kawan post video lagu diaorang ni....
pantas sungguh...
padahal baru je semalam umum siapa yang layak tapi dah siap buat rakaman..
kah3..
hebat betul..

mesti semua tertunggu-tunggu kan??..
fiz bagi link je..
sebab dekat fb tu pon bagi link jugak..
kalau tak caya pergil;aa dekat page Mentor 5 tu...huhuhu

Salma - Aku Permata =
http://view.my/salma
Iqa- Di Penghujungmu =
http://view.my/salma
Shiha - Bila Bertemu Mu =
http://view.my/salma

amacam??..dah dengar??
yang mana menjadi pilihan kalbu??
antara 3 tu fiz pilih Salma sebab lagu dia macam best..
yang lagi dua tu macam ada yang tak kena je...
fiz tak memihak mana2 pon...asalkan sedap dekat telinga fiz tu dengar je laa..kih3
tapi yang Salma tu jerit kuat sangat sampai dengar macam terpaksa pulak sebutan bila jerit pon tak kemas....eh..jadi juri pulak..kah3






Hafiz: setiap hari berlatih vokal di bilik mandi....kah3

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...