Thursday, May 19, 2011

~Hafiz AF7 Bergaduh...!!!...Disebabkan Adira AF8???~

HAH..!!!..berita hangat di pasaran ni..!!
terkejut jugak...
ingatkan Hafiz ni okey2 je...tak reti belasah orang tapi...
habis dilenyek orangnye dibuat..gaya macam kena gilis lori pulak kan??..kah3
kenapa dan dengan siapa???
Hafiz tak nak komen pulak kenapa dia bergaduh..katanya tu hak dia...tiap manusia ada kesilapan yang dibuatnya....tapi ramai yang kata dia bergaduh disebabkan perempuan...tu orang kata laa kan...
dia jugak cakap dia tak nak bagi sebarang komen tentang kejadian ni sebab nanti macam2 cerita pulak yang jadi dan kenyataanya nanti akan menambahkan keruh...
jadi dia nak simpan je sorang2....faham tak makcek2 di luar sana???huhuhu

Hafiz begdauh dengan siapa???
dia bergaduh dengan floor manager....bukan yang pencuci lantai ye anak2..kih3
kejadian ni berlaku semasa rakaman talk show yang dikendalikan oleh Raja Poligami kita iaitu Salih Yaacob di Stadium Negara...

Sempat juga tanya,,,adakah wanita punca pergaduhan tu adalah Adira....Hafiz tak bagi komen apa-apa...tapi dia mengakui yang mereka sedang diulit bibit bibit cinta...tapi masa bergaduh tu Adira tak ada laa....Raja Poligami tak jemput sekali...kih3..tapi Hafiz kata yang mereka masih mengenal hati budi masing2 dan masih sebagai teman....HAH??peminat Hafiz dan Adira setuju tak??....memang pelajar AF akan bercibta sesama sendiri kot??...kih3

Bagi mengakhiri perbualan tentang pergaduhan tu..Hafiz ada cakap yang peminat dia pandai memilih mana satu yang benar dan mana satu yang salah....jadi sesiapa penyokong fanatik Hafiz..kena sokong ni mamat ni..... =)

tapi kan fiz tiba2 teringat kawan pengkid Adira yang pernah digosipkan bercinta tu??...
pengkid tu pon boleh tahan rapat dengan Adira kan??
kalau tak silap orang tu kerja sebagai floor manager kan???*lupa*
WAH..!!..makin kusut ni ceritanya....





Hafiz: nama Hafiz memang suaranya sedap dan orangnya baik...kih3 =P

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...