Friday, April 1, 2011

~Youth Media Carnival 2011 di Dataran Pahlawan Melaka~



Selamat malam dan Salam 1 auw..auw..auw..
malam ni fiz dan beberapa hari seterusnya fiz akan buat promosi tentang event yang dijalankan oleh UiTM Melaka...
terutamanya dari fakulti fiz sendiri laa...
FAKULTI KOMUNIKASI DAN PENGAJIAN MEDIA..
event ni di buat oleh pelajar semester 6..

jemput laa datang pada esok hari dan lusa
baca laa poster dekat atas tu..
event ni macam Jom Heboh sikit...
ada 40 Booth...
nak booth apa??cakap??..semua ada tau..
ada auditon macam untuk rancangan tv..
rugikan kalau tak datang???
ada booth produk SimplySiti...hehehehehe
macam2 aktiviti dijalankan di setiap booth...
game pon ada banyak macam futsal,,paintball dan datang tengok sendiri..
nak tiket free tok tengok Konsert Justin Bieber pon ada..datang ke booth Tune Talk...

nak artis???
pon ada...
artis tu ada dekat booth masing2...
ramai juga yang jemput artis....
macam booth Sport Arena ada jemput ketua pasukan bola sepak Harimau Malaya,,Amirul Hadi..boleh bergambar sama2...
ada Shaheizy Sam..ni nak promote ABP sekali laa..kah3..
ada kumpulan Couple...
ramai lagi laaa..

promosi dah banyak..
macam dekat Radio Sinar FM..MHI di TV3...dekat radio RTM...Traxx FM..
surat khabar pon ada keluar...
nampak tak kesungguhan event ni???

dapat tajaan pon bukan calang2 lagi..
antaranya CELCOM,,MC DONALD dan banyak lagi..
jadi apa tunggu lagi???
jom serbu...!!!


ANDA JUGA AKAN BERPELUANG BERJUMPA DENGAN.............HAFIZ JAUHARI*tuan punya blog pada esok hari...bajet artis..kah3*









*terisi juga masa hujung minggu kan??*

Hafiz: maklumat lanjut boleh pergi ke sini dan blog ini

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...