Monday, April 25, 2011

~Siapa Tersingkir, Digugur dan Diserap di AF9???~

Selamat pagi uollsss dan salam 1auw..auw..auw,,
lebih kurang 3 hari tak update blog ni...
lama jugak kan???
fokus exam 1...laptop rosak pon 1 hal jugak...
ada je buat hal dia ni....
geram betul laa...
nasib malam tadi ada hero yang betulkan laptop antik ni...kih3
tak boleh kutuk laptop ni nanti dia merajuk lagi pulak..kih3

mari kita mengetahui perkembangan semasa industri hiburan kita okey???
apa lagi kalau bukan AF9 laa...
dari apa tajuk yang fiz tulis kat atas tu siapa yang tahu???
yang tengok mesti laa tahu kan??
yang tak tahu??
okey...
dan taraaa....


hah??
nampak tak??
yang tersingkir adalah Miza..
yang digugurkan ialah Aida dan Amir..
yang diserap ialah Hazama dan Fina..

ada yang suka dan ada yang sedih..tu memang dah drama rancangan realiti..
tak boleh nak kata apa kan???

tapi ramai yang tak puas hati juri tetapnya iaitu Ogy..
ramai yang cakap kenapa tak gugur kan Ogy tu sekali???
hah..!!..ramai yang kata macam tu sebab dia selalu jatuhkan air muka pelajar....
ntah laa ek??

secara ironinya...Fina yang dibawa masuk semula adalah adik kepada Aida yang digugurkan....WOW..!!..letop...jadi seteru pulak lepas ni.....yang Hazama adalah ex-pelajar konsert prelude AF4...mesti ramai yang ingat lagi kan??..kalau peminat setia AF laa...kih3

apa2 pon fiz doakan mereka berjaya je laa kelak ea??






Hafiz: siap sedia untuk exam petang ini....!!!!

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...