Monday, April 4, 2011

~Semester 2 (masscomm) UiTM Melaka jayakan Corporate Sector Exhibiton 2011 Esok...!!!~

Selamat petang uollss dan Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni penat sangat sebab tadi pergi Angkasapuri RTM...memang berbaloi gila..kih3..
rasa macam nak buat praktikal dekat sana walaupun orang lain pandang sepi stesen negara tu..
kalau tak caya buat laa lawatan dekat sana...
tadi sempat siaran langsung dekat konti radio ASYIK FM(radio orang asli)..
ada dua orang pelajar ditemu ramah...
huhuhu...seronok sangat...
fiz update tentang RTM nanti laa ea??



dah2..
nak cerita tentang event yang bakal diadakan esok hari..!!!
event yang dianjurkan oleh pelajar semester 2..
mega uolls baru sem 2 dah buat event sebab dah tukar silibus baru..
dan event esok adalah CORPORATE SECTOR EXHIBITION...dibawah subjek CMP281...
teradapat 34 Booth dibawah naungan 10 kelas...
macam bahagian..anataranya tourism,,media,,telco,,food,,highway,,wholesale dan banyak lagi laa..

jadi kami semua berkeparat laa jawabnya...
tak ada laa terjerit2 macam konsert Jom Heboh tu....kih3..






kelas fiz dapat bahagian TOURISM...
group fiz memilih syarikat MATIC aka Malaysia Tourism Center...
mest ramai yang tak tawu kan??...
tawu tak Saloma Bistro???...tu laa tempatnya...
kitaorang akan promosi bahagian makanan..
nak rasa makanan percuma???
datanglaa booth...
masuk je pintu terus nampak fiz n the gang...
dalam gang tu terdapat 11 orang dan diketuai oleh fiz dan hanya seorang lelaki sahaja..!!!
amacam???
siap ada game lagi.;.
tapi fiz buat 2 game je...
kita main ala2 tadika??
nak tawu macam mana??..datanglaa...!!!

baki 2 group dalam kelas fiz buat HOMESTAY dan ASIAN DIVERS...
gemapak jugak..
nanti fiz update sekali lagi okey????

dah2..fiz pon tak boleh lama ni sebab nak hias booth..
jumpa lagi okey???
tapi kalau ada kesempatan tu datanglaa ke UiTM Melaka kampus Alor Gajah..






Hafiz: mungkin dalam minggu ni tak update blog....???

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...