Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI : KENAPA AKU SEORANG BLOGGER


Dah lama tak join segmen cek Ben Ashaari...hari berkenan nak join sebab nak hilangkan kekusutan kejap..nama pon segmen santai kan???....nak join jugak???....boleh terus terbang ke sini ...bedasarkan tajuk tak boleh lebih dari 100 patah perkataan....errmm nak cakap apa ek???
ehemm....fiz tak sebut aku tau sebab macam ganas sangat pulak bunyinye...kih3..

Fiz seorang blogger kerana nak tahu apa perbezaan orang bandar dan luar bandar tulis dalam blog mereka. Bukan tu je kebanyakan penulis blog adalah pelajar universiti dan pelajar sekolah dari situ fiz boleh tengok perbezaan dalam entri mereka. Ada yang cerita tentang peribadi jadi fiz boleh jadikan pengajaran dan ada yang cerita tentang dunia semasa jadi fiz antara orang yang ada informasi selain baca surat khabar...tak semestinya blogging ni membazir masa kan?..yang paling penting pada fiz adalah kita berblogger bukan sebab nak duit atau populariti je tapi nak dapatkan sesuatu yang dinamakan kepuasan =)

(91 patah perkataan)

16 comments:

  1. good essay.. good luck ye.. saya blogger baru.. hehe.. dah follow blog ni.. ^_^

    http://aeipink.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. datang dari blog abg Ben... :)
    kalau sudi singgah la balik...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI

    ReplyDelete
  3. Mmg nak kepuasan. puas baca coretan bloggers yg pelbagai :)

    Singgah dri blog En. Ben

    ReplyDelete
  4. @bumblepink

    goodessay???
    kelakar je adalah...
    okey..thankss bumblepink..
    will follow u back
    =)

    ReplyDelete
  5. @Anna

    kan cek Ana???
    kalau boleh semua cerita nak dibaca nya...kih3
    tapi seronok tengok blog org lain...
    =)

    ReplyDelete
  6. aiii,,,Yun dtg singgah dari belog abg ben naek jet pejuang,,,

    mai jemput dtg belog Yun,,de makan2 cket...

    http://sakurayaki.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. terjah sini..knp jadi seorg bloggers..huhu..ade mse terjah la blik..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. ni spm bm mesti dapat A1 kan?..ayat memang skema tapi ada point..kira santai berinformasi..aku suka..:)..

    Anyway..salam perkenalan bro..dan follow u #383..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. @Kimi Yun

    nanti fiz terjah balik semula okey???
    =)

    ReplyDelete
  10. @Syuxer
    hehehe..pandai laa nak bpdek ek???
    tulis je apa yang terlintas dekat kepala... =)

    salam perkenalan juga..nnti fiz follow balik..thankss
    =)

    ReplyDelete
  11. semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
    intai2lah sy..

    ReplyDelete
  12. salam persahabatan...terjah blog ni...ada masa terjah lah blog saya ye..
    http://jai-diari.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...