Thursday, April 28, 2011

~Remy Ishak Buat Hal...!!!~

Selamat senja dan salam 1 auw...auw...auw..
seperti biasa fiz akan update 1 entri kan??
hari nak update entri pelakon yg sedang meningkat naik siapa lagi kalau bukan Remy Ishak pemenang pelakon tv popular...

dia buat hal apa pulak??
dia dan Tiz datang ke 1 pejabat media ni untuk promosi filem terbaru apa lagi kalau bukan Nur Kasih The Movie....
dah laa masa temubual tu muka acuh tak acuh dan orang tanya lain jawab lain..
apa lagi naik bengang laa wartawan ni...

okey..cerita nya macam ni..
wartawan ni tanya laa degan dia tentang acapkali watak yang dia bawak...
lepas tu si Remy ni cakap pulak yang si wartawan ni tak buat kajian dan tak tengok karektor2 yang dia pernah bawak sebelum ni???..amboi....kasar nampak...baru menang 2 kali pelakon tv..bukan filem lagi ye cek abang??..
dari awal apa yang wartawan tanya dekat dia..dia jawab lain...
akhirnya wartawan tu buat tak tahu je..nak dihalau dari pejabat tu tak elok pulak..tuan rumah katakan..

kemudian sesi fotografi pulak..
dia wat hal lagi..
dia sound2 jurugambar tu...smua angle yang jurugambar tu nak dia tak suka...dia kata nanti hilang seri wajah dia dalam gambar tu...tak paham betul laa...

bengang tahap singa dah wartawan tu..lepas habis je semua tu wartawan tu terus tinggalkan dia..
tiba2 dapat sms dari Remy yang meminta maaf atas kejadian yang berlaku...mungkin pihak pengurusan dia tahu kot yang tindakan Remy ni salah??..
lega laa sikit wartawan ni...

TIBA2..Remy update status dekat Twitter...
dia cakap apa??
nak tahu tak???
dia cakap..."kerja aku hanya sebagai seorang pelakon bukannya nak jaga hati orang"..
eh??..mamat ni..nampak sangat tak ikhlas mintak maaf tadi...
ke PA dia yang buat??..kih3..

hurmmm...belum menang pelakon filem tebaik dah besar kepala macam ni...
kalau pihak media tak nak buat liputan tentnag anda lagi jangan nak bising pulak ye???




Hafiz: teringat Siti Nurhaliza yang tak ada masalah dengan pihak media.. =)

8 comments:

  1. ish tak kan kot...wartawan ni manja lah. remy ni pandai berlakon. Suka sgt drama2 dia berlakon. Tak kaku langsung.

    ReplyDelete
  2. @Chempaka Sari

    memang laa tak kaku cuma perangai dia masa buat temubual tu je...

    dia memang best kalo berlakon =)

    ReplyDelete
  3. @ilanilyana

    betul...tak kan nak buat cerita pulak???
    ada twitter Remy Ishak??
    cuba laa tengok
    =)

    ReplyDelete
  4. biase lah artis, bila dah glamer sikit demand macam2 -,-" but, some of them je lah yang kekwat gitu.

    ReplyDelete
  5. @Malina Azmi
    tahu x pe..bukn slalu dpt jd artis kan??..kih3~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...