Saturday, April 9, 2011

~Pameran Corporate (MATIC) - UiTM Melaka Book of Record...!!!~

Selamat pagi uollss..
dan salam 1 auw..auw..auw...
fiz ada kat rumah ni..!!
hehehehehe...
semalam balik...
jam sangat laa teruk..elok2 boleh sampai rumah pukul 7 terus dapat sampai pukul 9..
ni angkara Polis spot check...
tak boleh ke buat lain hari???..huhuhuhu

dah2...
lama dah tak update blog ni..
menyepi sebentar disebabkan kena hantar 4 esaimen pada hari yang sama..!!
fiz tak sempat nak update yang RTM..
sebab tu semua guna kamera kawan...

jadi hari ni fiz update tentang booth a.k.a pameran yang fiz n the gang buat...
dengan tema batik,,purple,,turquoise dan silver...
sempena makanan okey....
jemput laa tengok...



game yang fiz buat...
tapi yang paling dapat sambutan adalah yang nombor 2 tu...
sebab main tanah liat...
berebut nak main...kelam kabut nak set masa..kih3



pameran di booth,,1 bahagian di panggil "Wall of Food"...ada gambar2 makanan, orang makan,, orang tengah buat makanan dan banyak lagi yang dibuat dalam bentuk kolaj.


gropu classmate fiz yang ni buat tentang skuba diving....nampak tak biru je booth dyeorang???kih3




ni group lain tapi kelas fiz,,dyeorang buat homestay...siap bawak rabbit dengan main game bowling kelapa lagu uollsss...



34 lambang syarikat corporate di buku program.




lecturer subjek ni...siap main game kitaorang lagi...sir sporting..!!!
=)




Project Manager berposing sakan hilangkan stress..kah3




salah seorang yang main game "Your Own Food"
seronok betul dia..!!
kah3



ni "Wall of MaTiC"....menerangkan tentang syarikat tersebut...
macam2 ado..!!




dan akhir sekali adalah gambar semua manager yang bertungkus lumus menyiapkan booth ni..!!
ada 2 orang perempuan lagi tak ada sebab datang lambat..!!!
nampak tak fiz sorang je lelaki??kah3


Terima Kasih kepada yang terlibat secara langsung atau tak..
dan Terima Kasih kepada yang datang
=)








Hafiz: akan update tentang RTM sebentar lagi....

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...