Thursday, April 21, 2011

~Filem Khas Untuk Usop Wilcha - Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bagladesh...~

Selamat petang kepada semua dan salam 1 auw..auw..auw...
hari ni ni entri ketiga untuk and semua..
hehehehehe...
semangat kan update...???
mungkin broadbang laju sangat kan..
terima kasih Maxis...

dah2...
nampak tak tajuk dekat atas tu????
hebat tak???
ni bukan cerita tipu tau...tapi betul2 punya...
ni adalah filem terbaru dari Mamat Khalid dan Usop Wilcha jadi watak utamanya..

bukan tu je tu u ollsss...
Zizan Raja Lawak pon berlakon jugak dalam filem ni nanti...
cuba teka jadi apa???
dia laa yang jadi Werewolf dari Bangladesh tu...
tapi apa pulak watak Usop Wilcha dalam filem tu kan???
hah..!!!
tu yang kita tak tau...kih3..

filem ni katanya masih di peringkat pre-production dan akan shooting bulan Julai 2011
mungkin selepas siap shooting sekuel Hantu Kak Limah Balik Rumah iaitu Husin, Mun dan Jin Pakai Toncet....semua bertemakan hantu kan??

Filem Khas ni bukan disebabkan aksi Usop Wilcha dalam Anugerah ABPBH hari tu tapi memang dah lama dalam perancangan ditambah pulak fenomena dialog dia tu macam "kita bokor,,kita bakor" dan "ce citer ce citer"....

Jadi tunggulah je nanti filem yang dihasilkan oleh adik Datuk Lat tu ek.....





Hafiz: bila nak Mamat Khalid nak ambil fiz jadi pelakon pulak???...kih3

1 comment:

  1. huhu..nnt dah kuar cite tu, kena p tengok nieh ;)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...