Friday, April 29, 2011

~Blog Saya Sudah Mencecah 1 Ribu UV Sehari dan Follower Semakin Mencanak...!!!~

"Alhamdullilah...
macam tak sangka pulak kan???
betul ke benda ni berlaku??
rasa macam nak jerit dekat semua orang dan buat press conference sekarang ni...
terima kasih semua...!!!~"

hah itulah kata-kata fiz bila tajuk entri tu menjadi kenyataan...
tapi boleh ker???
fiz tak kisah berapa ramai pon follower atau berapa juta yang nak baca blog sengal ni..kih3
yang penting fiz epy dengan apa yang ada sekarang ni
semua nak jadi macam tajuk entri yang fiz buat tu kan??
gila ke tak nak???
tapi kalau dah nasib menyebelahi apa salahnya kan??
tapi nanti jangan bongkak pulak
nak kena tembak ke??
hehehehehe

tapi agaknya boleh tak ek????
boleh je kalau fiz jadi artis nanti..
hurmmm...alamatnya berkurun laa jawabnya....kah3
seronok je jadi orang yang blog dia popular kan...
mesti korang bohong kalau korang cakap korang tak bukak link atau entri yang menerangkan cara2 nak promosi kan blog kan???
macam ikut..tapi pi mai pimai tang tu jugak..kih3

jadi sebagai kesimpulannya adalah kesabaran...tapi kadang kurang sabar jugak kan???..kah3


Hafiz: buat entri Mat Jenin sikit pagi2 ni.. =)

4 comments:

  1. saya punye uv sehari paling tinggi pun 196.huhuh..sekarang dok maintain men 150UV..hheheh..nak 1000UV,mustahil la gak kan..huhuh...xpe2 akan tiba masanya nanti kalau kita berusaha..

    ReplyDelete
  2. yeah.. mari berusaha bersama2.. saya lagi la baru ada brape kerat je follower sy.. tak pandai sgt pun.. baru cuba2 berblog ni.. apa2 pun mmg kena usaha dan sabarkan fiz.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  3. @Syuxer
    tu pon dah dikira okey laa tuh...
    prestasi yang membanggakan..
    nanti boleh usahakan lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  4. @bumblepink
    yeah..!!..kena sabar banyak2..
    jgn sampai stress pulak nak cari follower dgn UV tu..kih3~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...