Tuesday, March 29, 2011

~Pesanan Mudah untuk Blogger~

Selamat Malam dan Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni sangat melelahkan sebab pergi beli barang dan buat tempahan untuk pameran yang kitaorang akan buat nanti..
pameran apa??..nanti fiz buat entri khas ok??..

hah...
tadi sempat laa fiz blogwalking dan membalas segala komen di shoutmix fiz tu..
ni bukan laa fiz nak mengutuk atau apa kan..
tapi blog2 senior pon ada cakap benda yang sama..
fiz cuma nak ingatkan je..

fiz rasa korang tak perlu kot letak segala lagu yang korang minat dalam blog kesayangan korang tu sebab menyukakarkan orang lain untuk blogwalking..
tak faham???
fiz terangkan sikit ea..

  • tiap kali orang blogwalking dia akan bukak tab yang banyak sebab nak mudah...kalo orang tu bukak 5 tab..tak ke gila orang tu nak dengar sampai 5 lagu???...tak kan nak "mute" 24 jam je kan??..

  • lagu yang korang letak tu kan automatik kan...tapi pas tu internet akan digunakan secara auto jugak untuk download lagu tu..kan jadi lambat nak tunggu blog koeang di downlaod..

  • dak kebanyakan pengguna blog ni guna broadband je cek adik dan cek abang...betapa lamanya kami nak tunggu blog anda + nak dengar lagu feveret anda tu..huhuhu..
jadi sebagai kesimpulan.....tak payah laa ea letak lagu tu???...huhuhuhu






Hafiz: renungkanlah ye??? =)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...