Friday, March 11, 2011

~Lagu Baru 2011 Elyana...~

haluuu...
dan salam 1 auw..auw..auw...
semalam tak sempat nak update entri sebab kepenatan menari citrawarna dan keluar jalan-jalan..pergi ke Tesco teman tyqa beli barang untuk camping...pertama kai dalam sejarah dia shopping dalam waktu yang singkat...hurmmm..bagus2..

dah2....
hari ni fiz nak cerita tentang lagu terbaru Elyana..!!
artis kegemaran fiz....
artis perempuan yang ke dua selepas Siti Nurhaliza..hehehehehe...

lagu dia yang baru ni macam lagu dia yang sebelum ni..
GEDIK..!!...tapi fiz suka..!!.....
lagu last dia yang popular tak ingat tapi hampir semua fiz suka...
kalau Elyana bawak lagu slow pon best kan???...

lagu baru dia ni dapat laa mengubat rindu peminat...
fiz tau lagu baru ni pon tadi petang sebelum pergi kelas....
dekat HOTfm segmen 21 bersama Leya..lebih kurang macam tu laa...
dah2...
fiz penat nak cakap banyak2....
dengar laa lagu dia..

nak tengok lirik???,,,pergi dekat sini
nak karaoke pon boleh...
suara sumbang boleh nyanyi dekat bilik air nanti ea??..kah3...










Hafiz: tak sabar nak tengok video clip lagu ni..!!.. =P

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...