Monday, March 21, 2011

~Artis Baru - Miera Liyana Tayang Payudara~

selamat petang dan salam 1 auw..auw..auw...
hari ni relax sikit sebab banyak kelas cancel..hehehehehe..
jadi ada kesempatan ni fiz nak update laa sikit..
tentnag artis baru ni...
semakin hari semakin menjadi-jadi pakaian dia....
nama dia Miera Liyana
senang cakap tak senonoh laa..
lelaki hidung belang suka laa....

fiz terbaca dekat murai.com ni hah...
jelik tengok baju dia....ni masa acara Malam Golden Gala Rafflesia Mandalay di Hotel La Meridien



cuba besarkan..baru nampak..kih3...
credit to murai.com



kalau nak berfesyen pon agak-agak laa...
tak kesian ke dengan maruah ibu bapa??...

alasan dia pakai baju macam ni tak logik sangat...

1. dia tak perasan baju tu terlalu seksi...dia letak brooch di bahagian dada untuk elak nampak lurah...tapi tak perasan di bahagian sisi baju tersebut.

2. dia tergesa-gesa masa masa pilih baju tu dan cuma sempat cuba baju tu 5 jam sebelum acara bermula...kau pakai baju kurung pon cantik....ape laaa..

alasan budak-budak mentah...
dia cakap dia tak akan buat lagi...dia bukan nak cari publisiti murahan untuk terkenal tapi dia nak dikenali atas lakonan dia yang berjaya...

sebelum ni ada photoshoot dan dalam surat khabar fiz nampak dia posing nampak peha yang melampau.....

rasanya ni satu strategi dia nak promosi filem Apokalips yang akan ditayangkan tak lama lagi kot...kih3...





Hafiz: terkejut...!!!

2 comments:

  1. hafiz, your blog ada macam sort of dangerous content, . i get a warning everytime i open your blog. try to fix this.

    ReplyDelete
  2. hahahaa,,tawu ta pe,, mengong..

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...