Friday, February 11, 2011

~ Bang Bang Boom ~

kebabom..!!!
hah...
ni entri tengah marah...
nak tahu kenapa???
fiz ditipu dan memalukan diri fiz..!!!

class representative ( macam ketua kelas laa ) mengenakan fiz...
nak tahu tak situasi macam mana??
ehem2...
fiz cerita dari mula ok???
baca sampai habis....

Situasi A:
Nak susun tarikh untuk hantar proposal...tapi lecturer tak bagi nombor fon jadi mintak dan pujuk rayu laa dengan class rep..akhirnya dapat.....(situasi dah lama)

Situasi B:
Pensyarah tak ada dalam bilik dia ..fiz nak hantar proposal tadi pagi..jadi guna fon kawan sebab pensyarah guna nombor Celcom dan fiz pulak pengguna tegar Maxis..kih3....

Dengan bangga call laa Sir...

Hafiz: Hello Sir,,saya Hafiz dari DMC 2K..sir ada dekat mana ek??...nak hantar proposal CMP ( Communication Manager )....

Sir : Hah??...proposal??...CMP???...

Hafiz: Yelaa..kan kena hantar dalam minggu ni jugak??

Sir : Saya tak tau pon??

Hafiz: Sir tak tau??

Sir : Yelaa...saya ni Sir Fahmi laa...

Hafiz: Sir Fahmi??..erk??..Sorry...Thank You Sir...(terus tutup fon)

lepas tutup fon...Sir yang sebenarnya lalu belakang fiz dengan cakap : Kenapa ketawa sampai bising ni hah??..bertambah ketawa fiz n the gang.....gila malu kot...!!!

Fiz sebenarnya nak jumpa Sir Fakhrul bukan Sir Fahmi...!!!
Sir Fahmi tu pensyarah BEL ( English )...
Ni semua SALAH CLASS REP...!!!!


Situasi C:
pukul 2.30 petang tadi..kelas BEL dengan Sir Fahmi...(perbualan ni dilakukan dalam English dan di Google Translatekan oleh Fiz..kah3)...

Sir : Lepas bagi salam terus je cakap..Hafiz..awak ok???..kenapa dengan tadi??..

Hafiz: Alaa Sir ni....tak sengaja tadi.....ada orang sabotaj dengan bagi salah nombor...class rep kesayangan sir laaa..sakit hati betul laa...

Sir : Owh...i see....

Hafiz: Sir lupakan je laa perkara tadi ea??..anggap je tak pernah berlaku...sorry ea Sir??....

Sir : Hurmmm....ok2..( Senyum menggoda..kah3 )


Akhirnya..masalah dapat diatasi..kih3
geram betul laa..
habis Class rep kena marah dengan fiz..kih3

untuk pengetahuan anda semua..
pensyarah fiz ni menjadi kegilaan ramai gadis2 dan LELAKI2 semua....
ensem..adorable..sweet..comel..suka buat lawak...cukup laa semua..apa orang2 tua cakap...pakej kan??..hah..!!..macam tu laaa..kih3

Memang bohong laa siapa yang kata2 fiz ni bohong...
dia tak bagi tau pon fb dia...
sebab dia tak kan approve pelajar dia dan orang yang tak dikenali...
tapi atas usaha keras..akhirnya jumpa juga fb dia...kih3.....YES..!!!
tapi paling seronok jumpa blog dia....
dia paling hebat dalam PAINT...kalau tak percaya tengok laa...

tapi dengan dukacitanya....Sir Fahmi sudah bertunang...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....
melepas semua orang....hurmmmm..
tapi ada watak antagonis yang berkata

Gadis: "Baru bertunang je kot??...orang dah kahwin pon boleh bercerai kan??"

Lelaki: "Bertunang dengan perempuan??....kita tengok nanti...."

Nampak tak penangan Sir fiz ni???
fiz pon dah penat nak puji lebih2 Sir ni..
bukan dapat komisien pon...
Nuffnang pon belum tentu nak bagi duit..kih3

jadi..apa tunggu lagi..serang laa blog sir fiz ni di http://hushdragons.blogspot.com/








Hafiz: katanya ada orang nak promosi blog fiz nanti....hurmm....tunggu je laa ek??..kih3

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...