Saturday, January 1, 2011

~VJ Indonesia Mirip Dengan Khairul Fahmi Che Mat(Keeper Malaysia)~

Assalamualaikum ,, Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia..!!!
pada entri 1 Januari 2011 ni fiz nak cerita tentang bola lagi..
walaupun ianya berlaku pada tahun lepas tapi masih di ingatan kan??kih3..
dah2 jangan melengahkan masa...
mesti berdebar2 kan??
fiz mempersembahkan..taraaaaaaaaaaaa...






amacam??sama kan??kan??
kalau nak tau lebih2 tentang muka mamat indonesia tu boleh laa cari di makcek google ye??..kih3



fiz cerita sikit je tentnag mamat ni ea??
Daniel ni terkenal dengan sebagai pengacara Indonesian Idol dan bekas pak we nye Agnes Monica.....
lain cari di makcek google...kih3..
sekarang ni dia dijadikan bahan senda dan ejekan rakyat Indonesia sebab muka dia yang sama tu....

dalam tweeter Daniel dia ada cakap :

"Hati-hati kiper malay,,tahun depan saya yang akan maju....KIPER ALAY..!!*sorotan mata sipit tajam"








Hafiz: jangan tersalah laser nanti sudah ea??..kih3

1 comment:

  1. huhu..patutla kat twitter ramai cakap pasal daniel mana ntah ni..

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...