Friday, January 28, 2011

~Telenovela HPD Episod 2~

haluu...
malam ni entry malap fiz buat...
kih3....

sebab fiz on9 dekat Hospital ni tau tak??...!!
bukan marah cuma penegasan..kih3..
tak boleh nak guna wireless kat rumah tp tak pe....
sebab fiz jaga mak dekat hospital ni..
jadi mid sem break ni fiz dekat hospital je r...

tak menyesal pon...
mak kita cuma seorang.....
jd ni laa peluang kita jaga dia kan??
nanti kalau dia tak ada macam mana??

fiz masih batuk lagi ni..
tapi fiz cuba tahan batuk dalam bilik hospital ni sebab tak boleh jage orag sakit kalau batuk..
takut berjangkit...huhuhu..
terseksa u ollss....
kih3....

tapi sempat update entry lagi..kih3..
mak ada dekat atas katil tu...
semua dah tidur...
sebab dalam bilik ni ada akak dgn abah...
dapat bayangkan tak berapa ramai??kih3..ada sekali tu sampai 5 orang tidur dalam bilik ni...
tiap kali nurse masuk buat check up...semua keluar...kih3
tapi nasib swasta punya..jadi tak kena marah laa kalau nak berkampung..kih3..
lagipun bilik ni untuk seorang pesakit je..jd selesa laa sikit..
tapi bayaran dia...amek kau..!!
letup sangat..!!




gamabar dah di edit oleh Hafiz Jauhari...
kelakar kan??
mak time tu nak bagi penampar sebab amek gambar beliau..kih3





Hafiz: akan kembali bersama gosip terkini..kih3~

1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...